2013 m. rugsėjo 22 d., sekmadienis

Jūsų jau 100!

Oho! Labai gražūs skaičiai namučiuose- turi 100 sekėjų:) Smagu, kad lankote, skaitote, komentuojate ir spaudžiate patinka!
Gražūs skaičiai ir namie, atšventėme su Rimvydu savo šešioliktas vestuvių metines. Dabar mūsų santuoka jau pilnametė, galim reikalauti paso:))) Ir šiokią tokią medaus kelionę turėjome (šiokia tokia ne todėl, kad nevykusi- buvo nerealiai smagu, tiesiog su didele kompanija keliavom, tai medus sąlyginis), važiavome į Trakus ir juos skersai išilgai išmaišėm. Užutrakio dvaras, Trakų pilis (pirmą kartą su gidu, vadinasi visai kitaip), Angelų kalva ir Velnio duobė, vakarėlis su velniais ir pasijodinėjimas žirgais. Kepėm duoną, kitur kepėm sausainius, mokėmės sukti vaško žvakes ir susitikom su mielais žmonėmis su kurias pavasarį po Latviją žvalgėmės. Vaikai visai neblogai tas dvi dienas vieni atbuvo (tik Martynas, pagal rangą dar su aukle- močiute paiktas buvo), tiesa, lyg tyčia sveikatos neteko, vienas rimtai, su įkalčiais sublogavęs, kitas garbės žodžiu užtikrinęs, kad siaubingai skauda galvą ir į mokyklą eiti šiukštu negali.... Deja, kažkokia bacila vis bando brautis namo, didžioji dalis nosių užgultos, vaistai nuo kosulio per rankas keliauja:(
Kol ji nepaguldė ant menčių galutinai, kaip pasiutusi kepu tapukus, siunčių siuntinius ir atsakinėju į jūsų laiškus. Tiesa planas chuliganas, kad išėjus iš darbo vėlimui laiko padaugės kažkoks nevykęs pasirodė, nes priešokom tai pietūs paruošt reikia, tai su šluotą apsisukti, tai sužiūrėti kam koks kur būrelis, tai pamokas patikrinti. Va ko nemėgstu tai nemėgstu (ai, dar negaliu pakęst rūbų plauti, džiauti, nudžiauti, lankstyti ir į vietas sumėtyti- jie niekada nesibaigia......), tikrinti pamokas siaubingai nuobodu. Kasmet tas pats per tą patį, tik kleckų dydžiai sąsiuvinyje skiriasi. Vienintelis rutinos laužytojas Martynas, tai pamatau, kad jau atsigulus miegoti pamokos dar neparuoštos (vis dar naiviai tikiu tuo "aišku, kad parašiau viską"), tai ryte jam išėjus į mokyklą (Rimvydas mane lepina ir leidžia ilgiau pamiegoti, ryte paradui jis diriguoja) randu pamirštą knygą ant stalo, nors vakare kartu stropiau kuprinėn viską sudėjom (kaip jos per naktį iš jos, užsegtos, išlipa?), tai bingo- šalia mokytojos pastabos NESKUBĖK randu prierašą "aš ne skubu aš stugu" (močiute, pirma manęs pamačiusi, klaidas ištaisė, stugu pavertė suprantamu stengiuosi) Sako, tai jei neparašysiu, tai nežinos. Sakau, galėjai, juk jai tiesiog pasakyti. Jis man- tai ji irgi galėjo man pasakyti, bet parašė. Ir aš parašiau :D Kaip iš nemokančio skaityti septynmečio (skiemenukus tik dėlioja), nemažai sakyčiau :D
Beje, valio valio, dalyvausiu veltinio gildijos parodoje, Vilniuje. Šių metų tema- vanduo, siunčiu ten abu savo vėžlius ir bangomis nuvilnijusius tapukus "Purslai", Kai tik sumaketuosim skelbimus, būtinai pakviesiu ir jus:)


4 komentarai:

Laimute rašė...

va, sugadinau skaiciu :P dabar seksiu oficialiai :)
sveikinimai visom progom :)

Unknown rašė...

Laimute, smagu:) Gadint tą skaičių ir gadint!!! Ačiū:)

Aušra rašė...

Egle, užsukau čia parašyti labai AČIŪ, kad rašote, kad dalinatės. Ir darote tai dažnai. Jūsų įrašai tokie šilti, raminantys, gerą nuotaiką skleidžiantys. Ačiū Jums!
Turiu šiokių tokių klausimų ne apie vėlimą. Kokiu adresu Jums būtų galima parašyti laišką?

Unknown rašė...

Aušra, labai smagu, kad jums pas mane patinka:) Mano el paštas- eglesnamuciai@gmail.com